Dragi clienți
Calculatorul de taxe notariale reprezintă o estimare orientativă a sumelor preconizate pentru un anumit tip de act notarial.
Având în vedere complexitatea operațiunii de taxare, în domeniul notarial este adesea dificil de stabilit doar prin calculatorul on-line cu exactitate costul unui act notarial, existând riscul de confuzii privind costurile reale ale întocmirii actului.
Recomadăm ca, ulterior utilizării calculatorului să va adresați operatorilor noștri pentru stabilirea cu exactitate a taxelor, în funcție de particularitățile fiecărei spețe în parte.
De asemenea vă atragem atenția că, în funcție de complexitatea documentelor depuse precum și de gradul de urgență solicitat, există posibilitatea adăugării unor costuri suplimentare. Cu titlu informativ , biroul notarial adaugă taxe suplimentare, în conformitate cu cerințele legale pentru: deplasarea în afara cabinetului notarial, efectuarea actelor în afara programului de lucru, efectuarea unor acte la urgență, acte complexe (mai multe acte în cadrul aceluiași document).
Calculatorul de taxe notariale este utilizat pentru acte de transfer al dreptului de proprietate.
Pentru actele simple, tarifele biroului nostru se vor regăsi conform paginilor ce se accesează din pagina:

Vă mulțumim și va așteptăm!