Despre noi

 

“PROFESIA ESTE O CREDINȚĂ

CREDINȚA ESTE O STARE DE SPIRIT CE NU POATE FACE OBIECTUL UNEI TRANZACȚII

RESPECTÂNDU-ȚI CREDINȚA ÎȚI ÎNDEPLINEȘTI PROFESIUNEA”

DECALOGUL NOTARULUI PUBLIC

1. Onorează-ți funcția pe care o îndeplinești
2. Dacă ai cea mai mică îndoială cu privire la ceea ce faci, abține-te
3. Asează adevarul mai presus de orice
4. Lucrează cu prudență
5. Studiază cu pasiune
6. Consiliază cu bună-credință
7. Inspiră-te din principiul echității
8. Condu-te dupa lege
9. Exercită-ți profesiunea cu demnitate
10. Amintește-ți că misiunea ta este aceea de a evita litigiile dintre oameni.

SOCIETATEA PROFESIONALĂ CONCORDIA se bucură de o experienta îndelungată a membrilor echipei sale.

Fondat în 1995, odată cu trecerea de la Sistemul notarial de Stat, la cel Privat, la acea dată fiind organizat ca birou individual, Biroul notarial Concordia a trecut prin etapele de dezvoltare necesare creșterii și dezvoltării unei abordări notariale cât mai apropiate de necesitățile sociale actuale ale spațiului românesc. 

Astfel , ca urmare a îndelungatei experiențe s-a dezvoltat o viziune clară ce aduce o perspectivă dinamică în cadrul relațiilor juridice din spațiul românesc.

Oferim soluții practice, în deplină concordanță cu legea, atât în sfera internă cât și în cea internațională.

Experienta noastră include multiple colaborari cu entități jurdice naționale și internaționale, din sfera Dreptului Civil, Dreptului Familiei, a Dreptului Comercial, Dreptul Afacerilor, Drept International, Drept Administrativ și Financiar, precum și colaborări cu entități ce își desfășoară activitatea în alte ramuri ale Dreptului, în măsura în care cele de mai sus sunt necesare în vederea ducerii la îndeplinire a solicitarilor adresate.

Oferim aceeași dedicare și calitate, atât la întocmirea actelor uzuale cât și a celor cu caracter extraordinar, beneficiind deja de o vastă experiență în felurite proiecte de dezvolare în cadrul pieței de bussiness cât și în cadrul pieței imobiliare.

În cursul activității noastre colaboram cu experți din variate domenii, pentru a aduce soluții complete problemelor cu care suntem investiți.

SCURT ISTORIC

Biroul notarial Concordia a luat naștere în anul 1995, alaturi de primele birouri notariale care se înființau la acea dată, ca urmare a trecerii de la sistemul de stat la cel privat. Sediul initial a fost pe Bd. I.C. Bratianu, pe atunci sub denumirea de Ștefan Daniela- Birou Notarial Individual.

Odată cu dezvoltarea Biroului notarial, spațiul alocat a fost extins, ajungând astăzi să aibă un spațiu alocat de patru ori mai mare în comparație cu cel inițial, iar personalul auxiliar a fost mărit în mod corespunzător. Arhiva este amplasată separat.

Biroul este fondat de doamna notar Negrila Daniela, notar avand actualmente o experiență de 30 de ani în domeniul notarial, experiență pe care se bucură sa o împărtășească, atât prin intermediul cursurilor pe care le ține în calitate de formator în cadrul Institutului Notarial Roman, cât si prin intermediul nenumaratelor lucrări de specialitate și articole.

Pe măsura dezvoltării echipei, s-au alăturat membrii de o valoare inestimabilă, Notari publici asociați, care prin  profesionalismul, dedicarea, pasiunea și munca neobosită în cadrul Biroului au devenit membrii de bază ai echipei, și care au marcat activitatea Biroului în asemenea măsură, încât aceasta nu mai poate fi imaginat în lipsa acestora.

Membrii actuali ai echipei, Doamna notar Ștefan Iulia-Silvia, notar asociat din anul 2011, notar stagiar din anul 2008, și cel mai nou membru al Echipei Noastre, Notarul Public Miliari Mihai-Alexandru, Notar Asociat din anul 2019, notar stagiar din anul 2015, au stagiul efectuat în cadrul Biroului, alături de Doamna Negrilă Daniela.

Pentru mai multe informații despre echipa noastră, vă invităm să consultați datele de mai jos.

Vă mulțumim pentru interesul acordat și vă aștepăm cu drag!

Notari Publici Asociați

DANIELA NEGRILĂ

DANIELA NEGRILĂ

ȘTEFAN IULIA-SILVIA

ȘTEFAN IULIA-SILVIA

MILIARI MIHAI ALEXANDRU

MILIARI MIHAI ALEXANDRU

Vezi aici echipa noastră completă